Goederen & Inventarisverzekering

Deze verzekering heeft een ruime dekking tegen de gevaren die bijvoorbeeld uw kantoorinventaris of machines lopen denk bijvoorbeeld aan brand, diefstal, inductie en waterschade. Ook is er indien gewenst dekking voor uw voorraad (handels) goederen en halffabricaat.

Zakelijk vastgoed

In feite de verzekering van uw bedrijfsgebouwen zelf de onroerende zaken dus, hierbij is een uitbreiding naar bijvoorbeeld dekking voor schade aan ruiten of de belettering van die ruiten mogelijk.

Bedrijfsschade

Met deze verzekering is er dekking te verkrijgen voor een verlies van bruto winst ten gevolge van een schade. Dit is dus in feite een vergoeding van uw vaste lasten zoals huur en loonkosten en natuurlijk uw netto winst indien uw onderneming tijdelijk stil ligt als gevolg van een gedekte schade. Een “must” voor iedere onderneming die afhankelijk is van een bepaalde locatie voor het behalen van omzet.

Geldverzekering

Gaat er in uw bedrijf veel contact geld om dan is een dekking tegen diefstal of beroving (ook bij transport naar de bank) het overwegen waard.